09 Mart 2021 Salı

İngilizce Muafiyet Sınav Sonuçları

20 Ekim 2020 Salı 12:01 tarihinde eklendi | 4235 defa okundu

20 Ekim 2020 saat 10.00’da başlayan ve 11.00'da sona eren İngilizce Muafiyet sınavı başarı ile tamamlanmıştır. Sınav esnasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı sistemin sağlıklı bir şekilde çalışması yönünde aktif olarak kontrolleri sağlamıştır. Sınav esnasında üniversitemiz sisteminden kaynaklı herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır. Muafiyet sınavı sonucunda sınavı geçenlerin listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.  (Üniversitemize kayıt yılı 2020 olmayan öğrenciler sınava GİREMEZ kuralından dolayı liste güncellenmiştir. Listede sınav durumu kısmında GEÇERLİ DEĞİL yazan adayların sınavları kayıt yılları 2020 olmadığı için geçersiz sayılmıştır. Listedeki diğer adaylar sınavda başarılı olan adaylardır ve 27.10.2020'de tekrar yapılacak olan muafiyet sınavına girmelerine gerek yoktur.)

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU